29 januari 2022

Telsell Markt

En nog een WordPress site

online match

Rocket League gameplay bekijken

Door Rocket League gameplay te bekijken wordt je beter in het spel en zul je bepaalde trucjes leren. Hoe zit het spel nu eigenlijk in elkaar het spel heeft verschillende elementen. Het spel is een combinatie tussen racen en voetbal. Er is een speciaal groot veld gemaakt waar meestal 2 tegen 2 wordt gespeeld. Het is dan de bedoeling om met auto’s tegen de bal aan te beuken en de bal in de goal te krijgen. Eigenlijk hetzelfde als gewoon voetbal, maar dan met auto’s. Er zijn verschillende velden je kan zelf bepalen op welk veld je een potje wilt gaan spelen. De verschillen in de velden zitten hem in de hoogteverschillen. Er is bijvoorbeeld een heel vlak veld, maar er zijn ook velden waar de zijkant van het veld hoger ligt. 

trailer

Mogelijkheden van de auto’s

De auto’s zijn niet zo als alle andere auto’s. Gedurende een potje Rocket League gameplay zul je zien dat alle auto’s speciale krachten hebben. Een auto kan bijvoorbeeld tegen een muur omhoog rijden. De auto’s hebben ook nog special powers deze kan je oppakken en liggen over het speelveld verspreid. Pak je deze power dan is het mogelijk om met een booster heel hard te rijden. Het is zelfs mogelijk om de lucht in te vliegen met de bal. Dit is heel moeilijk om zelf de lucht in te vliegen en de bal zo mee te nemen. Als je het spel vaker zult spelen dan wordt je hier automatisch veel beter in. Het spel is zelfs zo bekend geworden en sommige spelers zijn er zo goed in dat het ook een esports wereld is geworden. Ben je heel goed in dit spel dan kan je naar toernooien met de beste spelers van de hele wereld. De bedragen die je hiermee kan verdienen zijn ook enorm groot. Voor een paar van de beste spelers is het zelfs mogelijk om hiervan te leven. 

Planet Coaster

Video’s bekijken

Door Rocket League gameplay te bekijken van de beste spelers van de wereld zul je automatisch beter worden in het spelen van deze game. Je leert nieuwe technieken en je kan zien welke tactieken er worden gebruikt. Het is niet alleen belangrijk om goed aan te vallen en veel te scoren. Het verdedigen is ook enorm belangrijk en kan op bepaalde momenten beslissend zijn. Bekijk dus veel video’s en je zult er zeker veel van opsteken.