16 oktober 2021

Telsell Markt

En nog een WordPress site

nieuws

Nieuws over elektrische sigaretten en de voordelen ervan!

Lees hieronder nieuws over e-sigaretten!

Wat is nu een e-sigaret?

Een e-sigaret ook wel een e-smoker genoemd, is een vervanging voor normaal roken met een sigaret. Veel mensen gebruiken een e-sigaret nu vaker dan een normale sigaret. Dat komt omdat het eigenlijk veel voordelen heeft dan normaal roken. Het heeft als voordeel dat er geen schadelijke stoffen in het lichaam komen, dit houdt wel in dat het alleen bij een nicotinevrije e-sigaret is.

 

Je hebt namelijk verschillende e-sigaretten die op niveau zijn ingesteld. Dat houdt in als je net voor het eerst een e-sigaret gaat gebruiken dat je vaak bij het hoogste nicotine gebruikt. Vervolgens kun je dan naar een lager niveau gaan, dus een e-sigaret dat minder nicotine bevat dan de andere e-sigaretten.

nieuws

Zo kunt u namelijk van hoog naar laag gaan en uiteindelijk een e-sigaret gebruiken zonder nicotine. Uiteindelijk gaat u vanzelf stoppen met roken en vindt u het niet meer lekker.

Nieuws over voordelen van een e-sigaret

Naast dat je de niveaus van een e-sigaret kunt instellen, heeft het nog meer voordelen.

  • Een e-sigaret bevat geen koolmonoxide, stikstofoxide en kankerverwekkend teer dat je normaal bij een sigaret hebt staan.
  • Het produceert een damp dat geurloos is, dat wat je normaal bij een sigaret ruikt.
  • Ze zijn niet brandgevaarlijk als u ze gebruikt bij een tankstation
  • Het is veel goedkoper dan sigaretten. U hoeft ze maar eens in de zoveel tijd bij te vullen dan telkens een nieuw pakje sigaretten bij de supermarkt te kopen.