29 januari 2022

Telsell Markt

En nog een WordPress site

Leuk cadeau en tips om je gadgets te beschermen

Iedereen die een leren pasjeshouder of een tas van Berba heeft, en iedereen die een elektronisch product bezit, kent de noodzaak om deze dure apparaten goed te beschermen. Ik heb van mijn vrienden herhaaldelijk nieuws gekregen over dure Apple-laptops, waarin staat dat hun tassen volledig zijn gelekt, want in ons koude en kikkerlandje is het weer eens slecht weer geweest. Of, als u een dag op het strand doorbrengt en een box bij u draagt, dan is de box volledig bedekt met zand en kun je dus niet meer genieten van muziek door de box. Als je toch veel geld uitgeeft aan elektronica, kun je net zo goed een duurdere tas kopen, of natuurlijk cadeau geven aan iemand!

1. De verzorging van de producten

Naast functionele laptoptassen, gsm-hoesjes en tassen die tegen alle weersomstandigheden bestand zijn, is het ook belangrijk om digitale producten op de juiste manier te gebruiken. Elektronische apparatuur warmt erg snel op, dus u verliest niet alleen erg dure producten, maar u kunt ook brand veroorzaken. Door regelmatig stof te verwijderen, kunnen veel problemen worden voorkomen!

2. Wees milieubewust

Elektronische apparatuur vereist meer energie (en kosten) dan we dachten. Bij de aanschaf van een nieuw product hoef je alleen te controleren of er een energielabel is om energieverspilling te voorkomen. Veel huishoudelijke apparaten moeten dit label dragen en producten met het A-label verbruiken minder energie.

3. Vergeet deze punten niet

Daarnaast zijn er nog andere producten waar u wellicht niet aan heeft gedacht. De koelkast is een goed voorbeeld, de deur van de koelkast staat vaak onnodig lang open. Daarnaast helpt het om te voorkomen dat de koelkast helemaal gevuld wordt met producten, zodat de koelkast niet hard hoeft te werken om deze producten koel te houden. Kortom: denk na over het energieverbruik van gadgets en hoe je er bewuster mee om kunt gaan om kosten en het milieu te besparen!