Erg handig zo’n windscherm terras!

Ik hou niet van zitten op een terras in de volle wind, daarom ga ik het vandaag hebben over windscherm terras. Pas geleden zat ik namelijk op een terras en hier zat ik vol in de wind, dit kwam omdat het restaurant waarvan het terras was geen windschermen had. Dit was uiteraard zeer vervelend en dit was voor mij dan ook een reden om niet vaker naar dit terrasje te gaan.

Een vriend van mij heeft ook een terras en hij heeft die schermen ook niet. Ik vertelde daarom aan hem dat hij hier echt iets aan moest gaan doen. Hij was het helemaal met mij eens en daarom besloten we om samen eens een kijkje te nemen op het internet. Hier kwamen we al snel uit op de website van Xterior. Dit bedrijf biedt deze schermen voor een mooie prijs aan en mijn vriend was dan ook al snel overtuigd.

Het ziet er erg mooi uit!

Op de website vond hij al snel schermen die perfect bij zijn terras pasten. Hij besloot om deze te bestellen en ik denk dat hij daar nog geen moment spijt van heeft gehad. Het ziet er prachtig uit en hij heeft nu geen last meer van wind op zijn terras.