16 oktober 2021

Telsell Markt

En nog een WordPress site

Boeketcadeau

Boeketcadeau makkelijk en zeer snel geleverd

Dankzij Boeketcadeau toch nog op tijd een bos bloemen kunnen laten Boeketcadeaubezorgen. Ben jij ook wel eens iemand zijn of haar verjaardag vergeten? Helaas is mij dat pas geleden overkomen. Het kan natuurlijk altijd gebeuren, maar niet bij een zeer goede vriendin, waar ik al jaren mee om ga. Ik snap er nog steeds niet van want ik had haar nog aan de telefoon en wij spraken er nog over dat zij eerdaags jarig was. Normaal stuur ik haar een kaart en zie haar meestal in het weekend wat daarna komt. Deze keer was ik erg druk op mijn werk en ook nog met een verhuizing bezig.

Gistermorgen schrok ik wakker, gelukkig hoefde ik niet vroeg te beginnen. Rustig stapte ik uit mijn bed en ging koffie zetten. Langzaam begon ik wakker te worden. Tot ik naar de kalender keek en daar een notitie zag staan; Kristel jarig.

Bij Boeketcadeau snel een leuke bos bloemen bestellen

BoeketcadeauVan het rustig wakker worden was opeens geen sprake meer, ik was mijn vriendin helemaal vergeten! Geen kaart, helemaal niets had ik gedaan. Natuurlijk zal ik haar vanavond bellen, maar daar hoort een leuke kaart of iets anders bij. Gelukkig heb je de mogelijkheid om bij Boeketcadeau een bos bloemen, of iets anders te bestellen. Wat ik helemaal geweldig vind is, als je voor 12.00 uur een bestelling hebt gedaan, deze dezelfde dag nog bezorgt wordt. 

In de avond heb ik mijn vriendin gebeld en meteen hoorde ik dat zij een fantastische bos bloemen had gekregen. Deze was even voor mijn telefoontje bezorgd, gelukkig maar. Mijn vriendin vond het helemaal geweldig dat ik aan haar verjaardag had gedacht, ze moest eens weten.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die je allemaal via deze webshop kan krijgen? Dan moet je beslist eens een kijkje nemen op deze site.